Suomeksi

In English

Artistikuva: Markat Takas!

VIDEOT

Markat Takas!

Lahtelais- keravalaislähtöinen Markat Takas! julkaisi yhtyeen nimeä kantavan debyyttialbumin Löyly-Viihteen kautta toukokuussa 2009. Debyytti albumilta lohkaistiin myös hittisingle “Tilituli”. Uuden albumin äänitykset on saatu valmiiksi ja se julkaistaan toukokuussa 2011 Suomihiphop Ry:n toimesta. Albumin koko tuotannosta vastaa maailmalla arvostettu ja muun muassa Justin Bieberille, 50centille, Akonille, Lloyd Banksille ja Twistalle taustoja tuottanut MGI. Suomen mantereella MGI:n tuotannosta nauttivat myös muun muassa Aste ja Brädi sekä Anna Abreu.

Tulevalta albumilta on julkaistu kaksi hyvän vastaanoton saanutta kappaletta, joista ensimmäinen "Suomiwrap" julkaistiin maistiaisena tulevasta, sekä albumin ensimmäinen virallinen single "Titteleittä", jolla vierailee Entwine yhtyeen loistava keulahahmo Mika Tauriainen. Jälkimmäisestä kuvattiin myös erittäin positiivisen vastaanoton saanut video, joka julkaistiin youtubessa 4.4. Molemmat kappaleet ovat nousseet iTunesin hiphop/rap-kategorian kärkitaistoihin, “Suomiwrapin” ollessa parhaimmillaan 7. ja “Titteleittä” sijouttuessa tähän mennessä 5:ksi.

Markat Takas! koostuu kahdesta pitkän linjan rap-muusikosta, Mäpistä ja Kikestä, jotka ovat olleet mukana kuvioissa omilla tahoillaan jo 2000-luvun alusta saakka. Kike tunnetaan erityisesti lahtelaisesta 5th Element –kollektiivista, josta on ponnistanut isomman yleisön tietoisuuteen myös Cheek sekä Brädi. Mäpi puolestaan on vaikuttanut A04-ryhmän ympyröissä, josta suuremman yleisön tietoisuuteen on ponnistanut myös Markat Takas! albumit tuottanut MGI. Yhtyeen taustaan kuuluvat myös lukuisat keikat pienistä nuorisotiloista aina Suomen suurimpien hiphop festivaalien, kuten Blockfest sekä Summer Up, lavoille.

Nyt yhtyeen on tarkoitus aloittaa Suomen kattava kiertue uuden albumin tiimoilta kesällä 2011!

Buukkaa Markat Takas!:
Ota yhteyttä
Ari Myllyniemi
+358 40 7531324
ari[at]primetime.fi